TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Office 2016 er landet

Den nye udgave af Office-pakken gør det let at arbejde sammen om dokumenter.

Microsoft frigiver ikke nye Office-versioner i tide og utide, og med Office 365 kommer store lanceringer til at blive endnu sjældnere. Men nu Office 2016 til Windows imidlertid en realitet, efter at have været ude i test-versioner siden maj.

Blandt de nyhederne bemærker vi:

Co-authoring,” som giver dig mulighed for at redigere Word, PowerPoint og OneNote-dokumenter sammen med andre brugere, og se deres ændringer i realtid.

Skype app integration,” der giver dig mulighed for at sende chatbeskeder, dele skærmen, tale eller videochat direkte fra dokumentet.

05.-Word-2016-Real-Time-Typing-and-Skype-for-Business-Video
To personer laver videoopkald og redigerer et dokument sammen. Foto: Microsoft

Office 365 groups” er nu integreret i Outlook, hvilket giver dig mulighed for at skabe tilfældige grupper for projekter og dele dokumenter og e-mail.

Tell me” gør det nemt at finde den funktion, du har glemt menuplaceringen af.

Smart Lookup” find fakta på internettet om det emne, du skriver om.

Foto: Microsoft
Smart Lookup viser fakta (til højre) om, hvad du har markeret (til venstre). Foto: Microsoft

Sidste brugte dokument” synkroniseres mellem dine enheder, så du nemt kan fortsætte med at arbejde på et dokument, selv om du skifter enhed, for eksempel fra din bærbare computer til din tablet.

Office 2016 kan downloades af for abonnenter på Office 365. I næste måned vil den blive rullet ud som en automatisk opdatering.

Læs mere om nyhederne her

Og så har du vel ikke glemt, at Office nu er gratis på Android-mobiler?

Skriv en kommentar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.