TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny Xbox afsløres 21. maj

Microsoft har offentliggjort, at de vil afholde en Xbox-event tirsdag 21. maj, hvor næste generations Xbox afsløres.

forfatter
Publiceret 29/04/2013 - 13:07

Verdens mest populære spilkonsol, Xbox 360, skal erstattes. Indtil videre spekuleres der over, om den skal hedde Xbox 720, Duranga, Loop eller Infinity.

To versioner
Forventet lancering for konsollen er en gang i november, mens vi her til lands må vente til lige efter nytår. Man tror, at der til at begynde med vil komme to versioner i hvert sit prissegment. Den billigste vil da kræve et abonnement på Xbox LIVE Gold, som kommer til at koste 10 dollar om måneden. Den dyreste vil være uafhængig af abonnement.

Ifølge Harry Hryb fra Microsoft skal den nye Xbox ”markere begyndelsen af en ny generation indenfor spil, tv og underholdning.” Han fortsætter om lanceringen den 21. maj: ”På den dag vil vi dele vore visioner for Xbox og give jer en god smagsprøve på fremtiden.”

Tre uger senere, på Electronic Entertainmaent Expo (E3) i Los Angeles, vil Microsoft fremvise en række store satsninger indenfor spil.

Den nye spilkonsol vil have Blu-ray drev foruden et Google TV-agtigt brugergrænsesnit.

Windows 8
En version af Windows 8 operativsystem er forventet, det samme er kompatibiliteten med Windows-tablets som for eksempel Microsoft Surface. App´en Xbox Smartglass gør mobilen eller tabletten til en forlængelse af tv-skærmen, når du spiller.

Streamingstjenesten Xbox Music er også naturligt at forvente på den nye konsol. Dette er en konkurrent til tjenester som Spotify, WiMP, Rdio og Sony Music Unlimited.

Bekendtgørelsen af næsten generation Xbox vil blive streamet live på Xbox LIVE og Xbox.com den 21. maj fra kl. 19.00 dansk tid.

xbox.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend