Search
Generic filters

Ny og bedre PS4

Sonys populære PlayStation kommer i en opgraderet version i god tid før lanceringen af headsettet PlayStation VR.

Det kommende Virtual Reality-headset, PlayStation VR, kommer til at virke sammen med den eksisterende PS4-konsol. Men alligevel er Sony i gang med at udvikle en ny version af konsollen, som skal kunne give brugeren en endnu bedre VR-oplevelse – ikke mindst en oplevelse uden spor af latency, der er de små forsinkelser i spillet i forhold til brugerens bevægelser, som er den mest hyppige årsag til kvalme, når VR bruges i praksis.

Ultra HD
I følge kilder, der hævder at kende til Sonys planer, vil både 2013- og 2016-udgaven af PS4 understøtte de samme spil, men den nye version skal derudover byde på understøttelse af særlige 4K UHD-udgivelser (opløsning på 3840 x 2160 pixel).

Spil i denne opløsning vil kræve en enorm mængde processorkraft, og der kunne det være oplagt at tro, at den nye konsol kun vil understøtte UHD-opløsning ved afspilning af videosekvenser, mens afvikling af selve gameplay’et stadig sker i almindelig HD-opløsning.

Men Virtual Reality kræver den høje opløsning for overhovedet at kunne levere et skarpt billede, hvilket leder os til at tro, at den nye konsol faktisk vil kunne køre spil i fuld UHD. Det bliver spændende!

Den nye PlayStation 4K skal efter planen lanceres til oktober. Pris, specifikationer og den slags ved vi intet om i skrivende stund.

Kilde: WSJ via BGR

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Chat-funktionen, der fungerer på tværs af de to apps, bliver nu officielt gjort tilgængelig for alle brugere.
  Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nu.
  Frit valg på lyseffekter og fire forskellige optagekarakteristikker.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbejde med e-sportsmestrene i Astralis. Vil have gaming-hovedsæt klar til foråret.
  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Logitech StreamCam

  Vejl.pris 1599 kr Til hjemmearbejde og videodrømme

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.