Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Ny Mac mini om en måned

Det er halvandet år siden, Apple sidst har opdateret den mindste Mac-computer, men nu er en ny version sandsynligvis på vej.

Skrevet af / 22/01/2014 - 18:41
Ny Mac mini om en måned

Hele 2013 kom og gik, uden at Apple sagde et kvæk om den lille Mac mini computer. Både MacBook Pro og iMac fås nu i opdaterede versioner baseret på Intels nyeste Haswell-arkitektur, så man kunne mene, det er på høje tid med en opdatering af Mac mini til samme platform. Om ikke for andet, så fordi man så kan sende den gamle model på aftægt som stuens mediecenter…

Men nu lader det også til, at en opdatering står lige for døren. I hvert fald, skriver Macrumors, er en belgisk computerforhandler nu begyndt at annoncere for en ny Haswell Mac mini med enten Intel Core i5 eller i7 processor.

mac_mini_haswell_be

Ovenstående screenshot dukkede i første omgang på på Macrumor’s eget forum, og selvom det næppe er den mest pålidelige kilde at citere, når det gælder opdateringer af eksisterende produkter, så gik en bruger så langt, at han ringede til butikken, som bekræftede oplysningen om den kommende Mac mini-opdatering. Informationen skulle angiveligt komme fra Apple, og selvom ingen kunne sige noget om en præcis dato, så regnede butikken stærk med at se den nye Mac mini på hylderne inden udgangen af februar måned.

I følge beskrivelsen på Computerstore.be kommer den nye Mac mini med Mac OS X Mavericks, HDMI, USB 3.0, Firewire, Thunderbolt og 802.11ac wi-fi.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top