Overvågning

Den charmerende Ulo er et Kickstarter projekt, som vi absolut tror på. For hvem ikke gerne have en blinkede ugle?
forfatter

Ok, overvågningskameraer ligger ikke højt på listen over sexede teknologier. De er ikke engang specielt charmerende, selv når de kan styres fra en app på din mobiltelefon. Ulo er imidlertid ikke bare den sødeste ugle, vi har set, men også en af ​​de smarteste.

Ligesom så meget andet, der synes nyt og spændende, er Ulo et Kickstarter-projekt, hvor folk bidrager med penge til at finansiere en opstartsvirksomhed eller et produkt. Indtil videre har Ulo fået 4.700 lovninger om bidrag på til sammen EUR 898.000.

Foto: Ulo
Foto: Ulo

Det har gjort det muligt at skabe Ulo, som med et 1080 HD-kamera overvåger det rum, den er placeret i. Ulo kan hænges på væggen med en lille magnet, og undersiden er vinklet og drejelig, så du kan vinkel den, som det bedst passer.

Kameraet er genopladeligt, trådløst, og sender videoer fra kameraet til en mobiltelefon, så du kan se, om Ulo har opdaget uønskede gæster.

Øjnene er to 1,22″ LCD-skærme af samme type som på mange smart-ure, og de har forskellige udtryk, der viser Ulos tilstand eller indikerer meddelelser, batterilevetid, uanset om det regner udenfor og meget andet.

Foto: Ulo
Foto: Ulo

Der er også apps til Android Wear og Watch OS, så man modtage beskeder fra Ulo på sit smart-ur eller ændre indstillinger i ugle-konfigurationen.

Ulo er vandtæt og har indbygget højttaler til meddelelser. Det indbyggede batteri holder i en uge i alarmtilstand.

Prisen er EUR 149 for en, og EUR 289 for to Ulo ugler. Det er også muligt at købe endnu flere. Ni stykker koster EUR 999.

Læs mere om Ulo her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Lad være med at bestille den .
      Jeg bestilte en for snart 3 måneder siden og har hverken fået kvittering , forsendelses data eller varen .
      Så ligenu kører jeg en sag på firmaet igennem PayPal.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.