Nu også film-streaming i luften!

Lavprisflyselskabet Norwegian, som allerede tilbyder gratis wi-fi på mange afgange, tilføjer nu video-on-demand til pakken af tjenester i luften.

Det norske flyselskab Norwegian er på ingen tid blevet til det næststørste flyselskab i Skandinavien efter SAS, og da det norske firma har vokset sig stort inden for de seneste år, består flåden primært af spritnye og meget moderne fly. Helt konkret Boeing 737-maskiner hvoraf en hel del er forsynet med såkaldt inflight wi-fi – altså trådløst internet i luften – hvilket er gratis for passagererne.

Det har gjort Norwegian til et populært selskab blandt gadget-elskere, som har svært ved at slippe deres smartphone eller tablet-computer og især ved at være offline i de mange minutter og timer, som en flyvetur normalt varer.

Og nu prøver Norwegian igen at tiltrække teknologi-elskende passagerer. Denne gang ved hjælp af en streaming-tjeneste med film, som passagerer kan se på deres medbragte smartphone, tablet eller bærbare computer.

For en enkelt film skal man betale € 7 (svarende til godt 52 kroner), mens en all-access TV-pakke også er prissat til € 7. Når man har foretaget købet, vil filmen eller tv-pakken være til rådighed i 24 timer. Hvilket altså vil sige, at hvis man skulle stige ombord på flere Norwegian-afgange på samme dag, vil man stadig have adgang til det købte indhold. Såfremt der er wi-fi på flyet selvfølgelig!

Video-on-demand vil ikke forstyrre internet-brugen om bord, da indholdet er lagret lokalt om bord på flyet.

Streaming-tjenesten er i øjeblikket tilgængeligt om bord på fem af Norwegians fly, men det antal vil blive forøget i løbet af de kommende uger.

Les videre
Exit mobile version