Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

NYHED

Nu kommer den hurtigste MacBook Pro nogensinde

MacBook Pro har nu for første gang 8 kerner. Den nye bærbare computer kommer i to versioner på henholdsvis 13” og 15”.

Skrevet af / 21/05/2019 - 22:21
Nu kommer den hurtigste MacBook Pro nogensinde

MacBook Pro har nu dobbelt så hurtig ydeevne som en quad-core MacBook Pro og 40 % hurtigere ydeevne end en 6-core MacBook Pro, hvilket gør den til den hurtigste bærbare Mac nogensinde, skriver Apple i en pressemeddelelse.

“Uanset om det er studerende, der brillerer i et fag på studiet, udviklere, der arbejder på apps og programmer i verdensklasse, eller videoredaktører, der laver spillefilm, bliver vi hele tiden forbløffede over, hvad vores kunder kan med deres MacBook Pro,” udtaler Tom Boger, Apples Senior Director of Mac Product Marketing, i pressemeddelelsen. Han fortsætter:

“Med sine nye 8-core processorer, der giver ydeevnen et imponerende boost, og den flotte Retina-skærm, hurtig lagring, batteritid til en hel dag og macOS fortsætter MacBook Pro med at være verdens bedste bærbare computer til professionel brug, og vi kan næsten ikke vente med at se, hvad kunderne kan få ud af den.”

MacBook Pro leverer op til dobbelt så hurtig ydeevne på tværs af professionelle programmer. (Foto: Apple)

15″ MacBook Pro har nu hurtigere 6- og 8-core Intel Core-processorer, som giver Turbo Boost-hastigheder på op til 5,0 GHz, mens 13″ MacBook Pro med Touch Bar har hurtigere quad-core processorer med Turbo Boost-hastigheder på op til 4,7 GHz.

Pris og tilgængelighed

Den opdaterede 13″ MacBook Pro med Touch Bar og 15″ MacBook Pro fås fra i dag til priser fra henholdsvis 15.999 kroner og 21.499 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk
Scroll to Top