Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nu kan flere Galaxy-modeller tale med Galaxy Gear

Samsung udvider supporten for Galaxy Gear. Nu kan også ældre Galaxy-modeller udveksle data med smarturet.

Skrevet af / 29/10/2013 - 16:17
Nu kan flere Galaxy-modeller tale med Galaxy Gear

Hvis du er den heldige ejer af både en Samsung Galaxy Note 3 og et Galaxy Gear, er du allerede vant til at kunne styre din telefon fra håndleddet – og ikke lommen. Men nu bliver dette også muligt for ejere af andre af Samsungs Galaxy-modeller.

Der er tale om modellerne Galaxy S4, Galaxy S III, Galaxy Note II, Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active, Galaxy Mega 6.3 og Galaxy S4 zoom.

Galaxy Gear_003_dynamic_rosegoldoatmeal1

Med Galaxy Gear kan ikke bare se på håndleddet og få at vide, hvad klokken er slået. Du kan også ringe op, besvare opkald og tjekke SMS og mails. Det indbyggede kamera i urremmen gør det let at tage billeder James Bonds-style. Skærmen på Galaxy Gear fungerer som en udløser, så du ikke skal famle rundt for at finde kameraets knapper. Dine billeder bliver automatisk gemt i telefonens galleri.

Når du ikke bruger Galaxy Gear til at styre din telefon, kan den tilmed bruges som et traditionelt digitalur.

Fakta: Galaxy S4, Galaxy S III og Note II fungerer til Galaxy Gear, når opdateringen til operativsystemet Android 4.3 er aktiveret til modellerne. De næste modeller, der kommer til at fungerer til Galaxy Gear, er Galaxy S4 mini, S4 Active Galaxy, Galaxy Mega 6.3 og Galaxy S4 zoom. Datoer er ikke fastlagt endnu.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top