Search
Generic filters

Nu kan flere Galaxy-modeller tale med Galaxy Gear

Samsung udvider supporten for Galaxy Gear. Nu kan også ældre Galaxy-modeller udveksle data med smarturet.

Hvis du er den heldige ejer af både en Samsung Galaxy Note 3 og et Galaxy Gear, er du allerede vant til at kunne styre din telefon fra håndleddet – og ikke lommen. Men nu bliver dette også muligt for ejere af andre af Samsungs Galaxy-modeller.

Der er tale om modellerne Galaxy S4, Galaxy S III, Galaxy Note II, Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active, Galaxy Mega 6.3 og Galaxy S4 zoom.

Galaxy Gear_003_dynamic_rosegoldoatmeal1

Med Galaxy Gear kan ikke bare se på håndleddet og få at vide, hvad klokken er slået. Du kan også ringe op, besvare opkald og tjekke SMS og mails. Det indbyggede kamera i urremmen gør det let at tage billeder James Bonds-style. Skærmen på Galaxy Gear fungerer som en udløser, så du ikke skal famle rundt for at finde kameraets knapper. Dine billeder bliver automatisk gemt i telefonens galleri.

Når du ikke bruger Galaxy Gear til at styre din telefon, kan den tilmed bruges som et traditionelt digitalur.

Fakta: Galaxy S4, Galaxy S III og Note II fungerer til Galaxy Gear, når opdateringen til operativsystemet Android 4.3 er aktiveret til modellerne. De næste modeller, der kommer til at fungerer til Galaxy Gear, er Galaxy S4 mini, S4 Active Galaxy, Galaxy Mega 6.3 og Galaxy S4 zoom. Datoer er ikke fastlagt endnu.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nu.
  Frit valg på lyseffekter og fire forskellige optagekarakteristikker.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbejde med e-sportsmestrene i Astralis. Vil have gaming-hovedsæt klar til foråret.
  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Asus ZenFone 7 Pro

  Vejl.pris 6599 kr Bedste ZenFone til dato

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Vejl.pris 10200 kr Galaxy Note 20 overrasker på flere måder

  Motorola Moto g 5G plus

  Vejl.pris 2699 kr Den billigste 5G-mobil på markedet

  OnePlus Nord

  Vejl.pris 3899 kr Forventningsafstemning!
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.