Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Luksuriøst smart-ur fra Tag Heuer

Stilfuldt Android Wear-ur i samarbejde med Intel og Google.

Skrevet af / 12/11/2015 - 11:30
Luksuriøst smart-ur fra Tag Heuer

Tag Heuer har bygget kvalitetsure siden 1860, men nu har de taget skridtet ind i fremtiden. Nu frigives nemlig virksomhedens første smart-ur kaldet Connected. Ifølge selskabet, var det vigtigt, at det skulle ligne et “rigtigt” armbåndsur, og at der ikke blev gået på kompromis med kvaliteten.

Connected er blevet til via et partnerskab mellem TAG Heuer, Intel og Google, som hver har bidraget med det, som de gør bedst. “Et ægteskab mellem Silicon Valley og schweizisk håndværk”, som man udtrykker det.

Uret er bygget i ekstra hårdt titan med ridsefast safirglas over den 1,5 tommer store skærm, og det er støv- og vandtæt. Selvfølgelig er urskiven designet af TAG Heuer, så det ligner et klassisk produkt. Man har også designet tidtagnings- og alarm-app’ene, så de passer i formsproget.

Foto: Tag Heuer
Foto: Tag Heuer

Hvis man køber uret online, fås det med sort armbånd, men i butikkerne kan man også vælge mellem blåt, rødt, hvidt, gult, grønt og orange.

Foto: Tag Heuer
Foto: Tag Heuer

På indersiden består “urværket” af den nyeste Android Wear, drevet af en 1,6 GHz Intel-processor. Batteriet holder lidt over en dag, og opladning sker i en dock via induktion. Uret er kompatibelt med både Android- og iOS-telefoner.

Foto: Tag Heuer
Foto: Tag Heuer

Smart-uret frigives hos udvalgte forhandlere til en pris på USD 1.500. Når teknologien senere bliver forældet, kan du sende det retur, og få det konverteret til et traditionelt analogt ur.

Fakta:

  • Skærm: 1,5 tommer 360 x 360 (240 ppi) LCD
  • Processor: 1,6 GHz dual-core
  • Hukommelse: 1 GB RAM/4 GB lagerplads
  • Trådløs: BT 4.1, WiFi N
  • Fysisk: 46 mm x 12,8 mm, 52 gram
  • Beskyttelse: IP67 (støv- og vandtæt)
  • Batteri: 410 mAh (25 timers batterilevetid)

www.tagheuerconnected.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top