Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Legetøjet til velhavende Star Wars-fans

Er dette droiden, du har ledt efter? Du kan købe din egen R2D2, som serverer kolde øl under filmen. Desværre er prisen kejserlig!

Skrevet af / 30/10/2015 - 11:34
Legetøjet til velhavende Star Wars-fans

Star Wars-begejstringen vil stort set ingen ende tage. Og imens vi venter på biografpremieren på del syv af sagaen, buldrer merchandise-maskinen derud af.

Vi har allerede set en PS4 i Darth Vader-udgave og en HP-bærbar i Imperiets farver. Et at de flotteste gadgets til Star Wars-fanatikere til dato er dog en fjernstyret model af R2D2-droiden i fuld størrelse. Den kører rundt i huset og laver alle de rigtige blip-lyde. Og så er den også et køleskab! Så når du sidder i sofaen og ser din yndlingsepisode af Star Wars, kan din egen personlige droide komme og servere dig kolde øl.

koleskabsdroide1
R2D2 kommer rullende, på vej til at tjene sin herre – med øl fra sit kolde indre. Foto: Aqua

Desværre er der et par begrænsninger. For det første kan du højst invitere fem venner, som du kan imponere. Der er nemlig kun plads til seks dåser i maven på robotten. Og I kan kun se én film, eftersom batterierne kun rækker til to timer.

Og så er der lige det med prisen: Køleskabsdroiden, som kan forudbestilles nu, koster 998.000 Yen. Det svarer til 56.200 kroner! Og så kommer der fragt, told og moms oven i.

Kilde: Gizmodo

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

0
Lyd & Billede
Scroll to Top