Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 08Deltag

NYHED

Laptopfølelse på iPad Pro

Beskyttelse og bagbelyst tastatur til de nye iPad Pro-modeller.

Skrevet af / 02/04/2019 - 11:31
Laptopfølelse på iPad Pro

Logitech Slim Folio Pro er navnet på et alt-i-et baggrundsbelyst tastatur og etui til den de nye 11″ og 12,9″ iPad Pro. Logitech lover en behagelig og laptop-lignende skriveoplevelse på iPad Pro med Bluetooth LE-parring i et beskyttende etui.

Mange af os arbejder i dag væk fra et traditionelt skrivebord, så om dit kontor er ved køkkenbordet, en sofa, en lokal cafe eller en lufthavnslokale, har du brug for en komplet og nem skriveløsning“, siger Michele Hermann, vice president of mobility hos Logitech.

Hele tre ting på en gang
Uanset om du skriver, skitser eller læser, kan etuiet justeres til dine behov:

  • Skrivning: Dock din iPad Pro oprejst, og skriv på et kant-til-kant baggrundsbelyst tastatur.
  • Skitsering: Slim Folio Pro kan anbringes i en position, som gør det nemt at tegne. Siderne på etuiet er åbne, så man kan oplade en Apple Pencil uden at fjerne etuiet.
  • Læsning: Fold tastaturet tilbage for nem læsning af dine yndlingsbøger, nyhedsartikler, magasiner og meget mere.

Pris og tilgængelighed
Logitech Slim Folio Pro forventes tilgængeligt i april 2019. Vejledende pris for 11″ udgaven er 999 kroner, og 12,9″ versikonen koster 1.199 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top