Search
Generic filters

Laptop med foldeskærm

Lenovos computernyheder på CES viser opfindsomme skærmformater.

Først fik vi den foldbare mobil, og nu er turen kommet til PC’erne. Bærbare computere har ganske vist altid været foldbare. Men ikke på samme måde som Lenovos nye ThinkPad X1 (artikelbilledet herover), der netop er blevet præsenteret på CES 2020. Hele maskinen er dækket af én foldbar skærm, og den kan enten bruges som andre PC’er eller foldes helt ud til tablet-format.

Skærmen er en 13,3″ OLED-skærm i 2K-opløsning, og vægten er på under 1 kg. Den forventes at komme til Europa til sommer, og ud fra den amerikanske pris på USD 2.499 gætter på en pris i nabolaget til 20.000 kroner.

Yoga med 5G

Lenovo Yoga 5G lover op til 10 gange højere nethastighed. Den dag masterne kommer. (Foto: Lenovo)

Lenovo præsenterer også Yoga 5G, der angiveligt bliver verdens første PC med integreret 5G-netværk. En ære, som den dog må dele med HP Elite Dragonfly. Yoga 5G er en supermobil 2-i-1 bærbar. Via 5G-netværket kan den levere forbindelser, der er op til 10 gange hurtigere end 4G. Yoga 5G forventes at komme i handlen i løbet af foråret, så førstepladsen må til den tid afgøres via målfoto. Vi har ikke fået en officiel dansk pris, men til USD 1.499 regner vi med ca. 12.500 kroner inklusive moms.

Laptop med e-ink i låget

En PC-nyhed, der er næsten lige så opfindsom som ThinkPad X1, er ThinkBook Plus, der også er en 2-i-en-maskine med et twist. Her er låget nemlig dækket med en e-ink-skærm af samme type, som vi kender fra e-bogslæsere.

ThinkBook Plus er en bærbar PC med en e-ink-skærm udenpå. (Foto: Lenovo)

Skærmen kan bruges til at lave illustrationer eller til at tage noter på, og det er samtidig muligt at se vigtige beskeder, selv om låget er lukket. ThinkBook Plus forventes at komme på markedet i maj til en pris på USD 1.199 (ca. 10.000 kr).

annonce

 

annonce

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Men kun hvis du har en Samsung-mobil.
  Moonraker var kodenavnet på Nokias smart-ur, som blev droppet af Microsoft efter opkøbet af den finske mobilproducent.
  ViacomCBS udvikler deres egen streaming-tjeneste, som skal lanceres næste år.
  En af årets største filmlanceringer fra Walt Disney, Mulan, udsendes nu direkte på streaming-tjenesten Disney+.
  I første omgang bliver det alene Android-brugerne, der får glæde af at streame spil som to-go på mobilen.
  SSD er nu standard i alle Apples iMacs.
  Samsung har netop lanceret Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. Teknologien kender vi, men begge modeller byder på design og finesser, der virker yderst lovende.
  Udover Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung i dag lanceret Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live og sidst, men ikke mindst, Samsung Galaxy Z Fold 2.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  SOMMERTILBUD
  6 UGER LB+
  FOR KUN 6 KR
  Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
  PRØV i 6 UGER
  close-link