Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Køb et bilspil, få superbil med i købet!

Grid 2: Mono Edition er den mest rå specialudgave af et bilspil nogensinde.

Skrevet af / 10/06/2013 - 17:07
Køb et bilspil, få superbil med i købet!

Bilspillet Grid 2 er blevet endnu mere rå, med specialudgaven ”Mono Edition”. Mens mange specialversioner af spil har mange tillægsfunktioner, man let kan fnyse af, skal man være ganske hårdhudet for ikke at hoppe i stolen af denne.

”Mono Edition” inkluderer nemlig Grid 2, en PlayStation 3 spilkonsol at spille på og … en vaskeægte BAC Mono ét-sædet superbil med 280 hestekræfter fra Briggs Automotive Company! Med sin vægt på bare 540 kg betyder det 520 hestekræfter pr. ton og en acceleration fra 0-100 km/t på 2,8 sekunder. Topfarten på 274 km/t skulle være nok, også for de mest fartgale!

Prisen for spilpakken er i overkanten af en million kroner, nærmer bestemt 125.000 pund., Der findes kun et eksemplar af pakken og kun i Storbritannien

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top