Nyhed

Klar tale på nettet

Mikrofon til gamere, streamere og hjemmemusikere.
forfatter

Det bedste, man kan sige om den indbyggede mikrofon i de fleste laptops, er, at den følger med i prisen. For taleforståeligheden er det oftest så som så med. Og lad være med at overveje at synge!

Trust Gaming har et betaleligt alternativ i USB-mikrofonen GXT 258 Fyru, som de hævder skulle være ikke mindre end “den ultimative 4-i-1 streamingmikrofon”. Og det er hvad enten man sidder alene, optager et instrument eller gamer sammen med sine venner.

Mikrofonen har fire forskellige optagemønstre, hvilket skulle gøre den egnet til både solo-streaming, gruppeinterviews og  stereomusikoptagelser. Der er skruemontering til mikrofonstativer – og LED-lys for sjov. En hovedtelefonudgang gør det muligt at få medhør uden forsinkelse.

Nøglefunktioner:

  • Digital USB-forbindelse
  • Fire optagemønstre: Kardoid, tovejs (interview-funktion), stereo og omnidirektionel
  • Høretelefonudgang
  • Knapper til optagestyrke, mute og hovedtelefonvolumen
  • LED-belysning i fem farver
  • Universal 5/8” skrueholder

Pris og tilgængelighed

Trust GXT 258 Fyru kan købes nu til 1.099 kroner.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.