Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Klar tale på nettet

Mikrofon til gamere, streamere og hjemmemusikere.

Skrevet af / 04/02/2020 - 14:44
Klar tale på nettet

Det bedste, man kan sige om den indbyggede mikrofon i de fleste laptops, er, at den følger med i prisen. For taleforståeligheden er det oftest så som så med. Og lad være med at overveje at synge!

Trust Gaming har et betaleligt alternativ i USB-mikrofonen GXT 258 Fyru, som de hævder skulle være ikke mindre end “den ultimative 4-i-1 streamingmikrofon”. Og det er hvad enten man sidder alene, optager et instrument eller gamer sammen med sine venner.

Mikrofonen har fire forskellige optagemønstre, hvilket skulle gøre den egnet til både solo-streaming, gruppeinterviews og  stereomusikoptagelser. Der er skruemontering til mikrofonstativer – og LED-lys for sjov. En hovedtelefonudgang gør det muligt at få medhør uden forsinkelse.

Nøglefunktioner:

  • Digital USB-forbindelse
  • Fire optagemønstre: Kardoid, tovejs (interview-funktion), stereo og omnidirektionel
  • Høretelefonudgang
  • Knapper til optagestyrke, mute og hovedtelefonvolumen
  • LED-belysning i fem farver
  • Universal 5/8” skrueholder

Pris og tilgængelighed

Trust GXT 258 Fyru kan købes nu til 1.099 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top