Wearables

Fossil er kendt for sit store udvalg af quartzure, men har faktisk flere nye smarture på vej.
forfatter

De tre ure herover er i varierende grad udstyret med smart-funktioner. Det mest indlysende smart-ur er Fossil Q Founder (til højre på billedet) med touchskærm og Android Wear-styresystem. Som forventet kan det udstyres med et væld af applikationer, og kommunikere med en Android-mobil.

Founder er 44 mm i diameter, 13 mm tykt og kommer i flere varianter.

Foto: Fossil
Foto: Fossil

Den sporty version, kaldet Q Marshal, er 46 mm, og har samme funktionalitet som den blidere udseende Q Founder, men størrelsen giver det et mere maskulint udtryk. Uret kan leveres med læderrem, lænke eller gummirem.

Foretrækker man et mere klassisk analogt udseende, kan det kommende Q Tailor (i midten af artikelbilledet) klare opgaven for dem, der ikke har brug for et smart-urs mange funktioner, men stadig ønsker meddelelser og skridtæller på uret.

Her får du også kalorietæller, søvnlog, ekstra tidszone og automatisk justering af tidszonen.

En barskere version kommer også. Det hedder Q Crewmaster, og kommer i blå som på billedet herunder, men også i andre farvevarianter, såsom gul/orange på stål med sort skive, samt helt sort.

Fossiler smart-ure i Q-serien kan bruges med iPhone og Android-telefoner, og forventes at være til salg i løbet af sommeren, med priser fra omkring 2.400 kroner.

Annonce
Foto: Fossil
Foto: Fossil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også