Apple

Den 12" store super-tablet kan forudbestilles fra og med i dag!
forfatter

Som vi tidligere har spekuleret i, var lanceringen nært forestående. Men nu er det officielt, at Apples ekstra store tablet iPad Pro vil være til rådighed for forudbestilling fra i dag, onsdag, og at den vil være ude i butikkerne senere i denne uge.

Forskellen i størrelse er faktisk større, end du måske tror (Foto: Apple)
Forskellen i størrelse er faktisk større, end du måske tror. Foto: Apple

iPad Pro har en 12,9-tommers skærm (sammenlignet med 9,7″ for den almindelige iPad) med en opløsning på 2.732 x 2.048 pixel (2.048 x 1.536 på iPad). Den er udstyret med den nyeste A9X-processor, der skal være tæt på dobbelt så hurtig som A8X i iPad Air 2 og med dobbelt så hurtig grafik.

Foto: Apple
Foto: Apple

Ud over størrelsen er den store forskel fra iPad hvordan man bruger den, da der både findes en pen og et tastatur som tilbehør. Hvordan det fungerer, fik vi at se ved pressevisningen.

De danske priser ligger mellem:
iPad Pro 32GB Wifi: 6.999 til kroner
iPad Pro 128 GB Wifi + 4G til 9.499 kroner

Apple Pencil koster 829 kroner, og Smart Keyboard vil koste 1.399 kroner.

Apples silikonecover koster 679 kroner, og Smart Cover 499 kroner.

Apple

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.