Apple

Nej, det er først 1. april i overmorgen. Dette er ingen aprilsnar.
forfatter

Denne historie er af lidt ældre dato, men det bliver den ikke dårligere af: Tre australske kunstnere, der kalder sig Greatest Hits, stod bag den skøre ide at lave en parfume, der lugter af ny MacBook!

Så sammen med firmaet Air Aroma skabte Gavin Bell, Jarrah De Kuijer og Simon McGlinn en duft, der skulle lugte præcis som når man åbner en kasse med en spritny MacBook for allerførste gang.

For at skabe Macbook Pro-duften sendte Greatest Hits en helt ny Macbook Pro til Air Aroma. Firmaet “høstede” så aromaerne af indpakningen, blækket på siderne af æsken og computeren af aluminium inde i æsken, så de kunne gøres til en duft – klar til at komme på flaske.

Foto: Greatest Hits
Foto: Greatest Hits

Greatest Hits-gruppen skabte duften til en udstilling i Melbourne, hvor den helt rigtige stemning skulle understreges. Udstillingen hed ”De Facto Standard”, og duften blev her spredt i rummet ved hjælp af elegant designede diffusere. Duften blev altså specielt lavet til denne udstilling, og den er aldrig kommet på markedet. Med andre ord er man stadig nødt til at købe sig en ny MacBook, hvis man vil indånde den helt særlige duft.

Kilde: DreamModels.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.