itemprop

Her er den kraftigste 14″ laptop

Asus ROG Zephyrus G14 er den vildeste letvægts-gamer til dato. Med animationer i låget mod en merpris!

Gaming-bærbare behøver ikke længere være tunge og grimme. Vi har på det seneste set flere kompakte og lette gaming-maskiner uden – større – kompromiser på ydelsen. Men denne her tager prisen!

Asus ROG Zephyrus G14, som blev præsenteret i Las Vegas i går, lover at presse seriøse gaming-kræfter ned i ultrabook-størrelse. Nærmere bestemt en 14-tommers PC på 1,6 kg og blot 18 mm i tykkelsen!

Processoren i den lille fyr er en ny AMD Ryzen 7, og den fås med grafikkort op til Nvidia GeForce RTX 2060, samt op til 32 GB RAM.

Batteritiden opgives til 10 timer. Det er givetvis ikke med 3D-spil, men det betyder, at den kan bruges uden at slæbe 180 W-opladeren med. Og i en snæver vending kan den nødlades via USB-C.

Skærmen kan være enten et 120 Hz Full HD-panel eller en højtopløst WQHD (2560×1440) på 60Hz.

Så meget for de indre værdier. Det ultimative LAN-partytrick er i låget, hvor et display, sammensat af 1000 LED’er, kan vise grafik og animationer! Det skal nok få dine modstandere til at tabe underkæben! Asus kalder funktionen AniMe Matrix.

Vi ved intet om pris eller lanceringsdato, men vi glæder os allerede til at teste den!

annonce
Lir! Et display med 1000 LED’er kan vise aninationer på låget! (Foto: Asus)

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

Scroll til toppen