TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Friske tastatur-etuier

Logitechs FabricSkin Keyboard Folio er både trådløst tastatur og etui til din iPad. Og kommer i friske farver.

forfatter
Publiceret 24/04/2013 - 13:59

Siden lanceringen af den første iPad, er der kommet en uendelig mængde af tilbehør til den populære tablet. Blandt det mest populære tilbehør finder vi etuier og tynde futteraler. Nogle af dem er også tastaturer, men sjældent har vi set en så elegant variant som FabricSkin Keyboard Folio fra Logitech.

Det slanke tastatur kommer i fire farver: Electric Blue, Urban Grey, Mars Red Orange og Carbon Black.

Custom_format_FabricSkin_KBFolio_UrbanGrey_FOB

Carbon Black er, som navnet siger, mørkegrå på ydersiden og grå på indersiden, mens de andre farvekombinationer er langt mere farverige.

– Ved at udvikle flere farve- og materialevalg, som vækker sanserne og opfordrer til individualitet, har Logitech gjort det at eje en iPad unik igen. Jeg brugte min kompetence om farve og design til at bygge en stærk emotionel tilknytning til folks livsstil, siger den verdenskendte farveekspert og designer Beatrice Santiccioli.

Det batteridrevne Bluetooth-tastatur har en batteritid på op til tre måneder og er i fuld størrelse, omtrent som på små laptops.

Ydersiden er behandlet med et vandafvisende middel. To magneter i etuiet gør det muligt at parkere iPad´en i to forskellige positioner, samtidig med at de holder etuiet lukket og beskytter skærmen, når du er på farten.

Custom_format_FabricSkin_KBFolio_ElectricBlue_FOB

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend