Great Scott!

Den ikoniske stålsportsvogn, som blev verdenskendt i "Back to the Future" sættes i produktion igen - efter 34 års pause.
Annonce
Annonce
forfatter

Den berømte DMC 12 DeLorean-sportvogn fik en kort karriere, men en lang berømmelse. Bilen med de karakteriske mågevingedøre og karosseri i rustfrit stål er kendt og elsket af generationer af science fiction-filmnørder takket være de tre “Tilbage til Fremtiden”-film.

I virkelighedens grå verden var succesen dog begrænset. John Z. DeLorean fik kun bygget 8.853 styk af sportsvognen, før en kaotisk økonomi i 1983 tvang ham til at lukke fabriksdørene.

Nu, hvor filmenes fremtid er blevet en realitet, ser det ud til, at DeLorean får en ny chance. Bilen kommer igen i produktion, og de første biler vil kunne købes i 2017, siger den nye ejer af mærket, Stephen Wynne, til Time Magazine. Bilen kommer til at koste “under USD 100.000” – altså omkring det samme som en Tesla Model S. Og det er prisen uden ekstraudstyr, som fluxkondensator og Mr. Fusion husstandsreaktor.

Hvis du overvejer at blive ejer af verdens nok mest berømte filmbil, skal du dog være hurtig. Produktionen varer kun, så længe lageret af originale reservedele rækker. Så antallet bliver begrænset til 300 eksemplarer.

Kilde: Time Magazine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også

Acers chromebook-nyheder har mere power end mange PC-bærbare.
Eksternt grafikkort giver den kompakte bærbare ekstra kræfter til spil både hjemme og ude.
Hurtigere grafik, hurtigere CPU, hurtigere skærm.
Op til 2 terabyte lagring og 2800 MB/s hastighed.
Når lanceringfesten holdes på nettet, kan man lige så godt gøre det ekstravagant.
Succesforfatteren bag “Bosch” udgiver ny serie på Netflix.
Ny infotainment-skærm dækker hele instrumentbrættet.
Acers chromebook-nyheder har mere power end mange PC-bærbare.
Samsungs nye trådløse hørepropper kommer med intelligent aktiv støjreduktion.
Ligesom sidste år kommer dette års Samsung Galaxy S-serie i tre forskellige udgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovæg kommer nok ikke ind i stuerne lige med det første, men det kan godt ske, at du får den at se i aktion alligevel!
Anvendelig 35 mm til Sony full-frame.
Optrapper kampen mod Sonos med Sound Bar 550.
Eksternt grafikkort giver den kompakte bærbare ekstra kræfter til spil både hjemme og ude.
Hurtigere grafik, hurtigere CPU, hurtigere skærm.
Earins nye øresnegle lover bedre bas og lydkvalitet end konkurrenterne.