Computer

Så er Quantum Dot-teknologien nået ud på skrivebordet. Philips er først.
forfatter

De såkaldte kvanteprikker (Quantum Dots) har givet mere kontrast og bedre farver i de bedste fjernsyn fra LG og Samsung. Nu kommer teknologien til computerskærmen.

MMD, firmaet bag Philips-skærme, præsenterer verdens første pc-skærm med Quantum Dot Color teknologi. Den nye 27″ 276E6ADS leverer i følge pressemeddelelsen levende, ensartede og virkelighedstro farver.

Quantum Dot Color giver over 30% mere farve end traditionelle sRGB LED-skærme, uden at det koster en formue ekstra. Og som en bonus er der besparelser at hente på energiregningen, da den bruger 25% mindre energi.

Opløsningen er Full HD-opløsning (1920 x 1080 pixels) og betragtningsvinklen 178 grader.

Den nye skærm er i butikkerne fra marts, og prisen bliver 2.399 kroner.

Philips

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.