TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Flyvende kunstig intelligens

Sonys droneprojekt kaldes Airpeak og kommer i 2021.

I en kort pressemeddelelse har Sony annonceret et nyt droneprojekt ved navn Airpeak. De nævner intet om specifikke produkter, eller hvem dronerne er beregnet til, men de bruger ord som AI, robotics samt reality, real-time og remote om droneprojektet.

Det handler helt klart om droner, der kan tage billeder og optage video, og Sony leder efter partnere, der kan hjælpe med at udvikle droneprojektet, som skal lanceres i foråret 2021.

Så let er det at lave dronevideoer Droneflyvning bliver ikke meget lettere eller sjovere end dette.

De siger også, at de vil udsende flere pressemeddelelser om projektet frem til næste forår, og det fremgår, at dronerne bl.a. skal kunne bruges i underholdningsindustrien, til industrielle projekter og af videografer.

Med andre ord vil Sony nu ind på det professionelle dronemarked, hvor bl.a. DJI er en stor spiller.

Her kan du se en kort teaser-video om Airpeak:

 

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.