Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Film om Steve Jobs kommer til april

Ashton Kutcher spiller hovedrollen i filmen jOBS, som er et dramatiseret portræt af den nu afdøde Apple-grundlægger, Steve Jobs.

Skrevet af / 04/01/2013 - 00:41
Film om Steve Jobs kommer til april

Nu er det helt officielt! Den første af flere film om afdøde Steve Jobs er på vej. Ashton Kutcher, også kendt fra Two and a Half Men, spiller hovedrollen i jOBS, der portrætterer Apple-stifterens liv i en 30-årig periode fra 1971, hvor Jobs droppede ud af universitetet, og frem til 2000, hvor han var tilbage bag roret hos Apple efter en længere periodes fravær, under hvilken Apple kom tæt på konkurs.

Ashton Kutcher har en nærmest uhyggelig lighed med den unge Steve Jobs.

Almindelig biografpremiere får filmen i USA i April måned, mens verdenspremieren bliver allerede i denne måned i forbindelse med den kendte Sundance Film Festival, som finder sted i Park City i staten Utah fra den 17. til den 27. januar. jOBS kommer til at lukke festivalen.

Udover Ashton Kutcher spiller blandt andet Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, J.K. Simmons og Matthew Modine med i filmen, som instrueres af Joshua Michael Stern, der indtil videre kun har to film i bagagen.

Billeder af Kutcher i rollen som Steve Jobs har floreret på nettet længe, men nu har filmselskabet bag jOBS offentliggjort et pressefoto fra filmen. Billedet viser filmens Steve Jobs på et tidspunkt i 70’erne med langt hår, skæg og iført en skjorte og jeans, mens han læner sig op ad et skrivebord i et kontormiljø, der i baggrunden viser en IBM-plakat med sloganet ”THINK”.

Her er det første, officielle pressefoto fra filmen jOBS.

Det skud minder uhyggeligt meget om et autentisk billede af den dengang unge Steve Jobs taget i de samme – naturligvis ægte – omgivelser.

Og her er den ægte Steve Jobs på et billede fra 70'erne. Ligheden fornægter sig ikke.

I skrivende stund ved vi endnu ikke, hvornår jOBS får dansk biografpremiere.

Yderligere en film om Jobs, baseret på den autoriserede biografi om Steve Jobs af Walter Isaacson, på vej fra Sony Pictures. Det vides ikke hvor langt denne film, der kommer til at hedde ”Steve Jobs”, er i produktionen, men manuskriptet bliver skrevet af Aaron Sorkin, som blandt andet er kendt for at have skrevet film og tv-serier som A Few Good Men, The West Wing, The Social Network og The Newsroom.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

Premiere i dag!

And the Oscar goes to ...

Nu er traileren her!

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til dig!

Klar på Netflix!

0
Scroll to Top