itemprop

Farveglade mus og taster fra SteelSeries

Tre udstyrsnyheder til gamere uden gyldne sponsorkontrakter.

Lækkert udstyr til gaming er ikke bare sjovt, men gør også en forskel. Desværre koster også derefter. Danske SteelSeries prøver med sine seneste udstyrsnyheder at nå ud til spillere med mindre tykke tegnebøger.

Det handler om musen Rival 3 og tastaturerne Apex 3 og Apex 5.

Der er så mange spillere derude, der må nøjes med kedeligt kontorudstyr til spil. Med de nye produkter har vi prøvet at gøre vores teknologier tilgængelige for alle gamere,” siger Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO.

Rival 3 (artikelbilledet) har, ud over en farvestrålende RGB-belysning, en ny optisk sensor med en opløsning på 8.500 DPI. Tasterne skulle klare 60 millioner museklik, og der er indbygget hukommelse til fem profiler, så man kan tage sine indstillinge rmed sig.

Tasaturet Apex 3 er en nyhed, der holder vand, helt bogstaveligt. Apex 3 er IP32-vandtæt for at forhindre skader fra vildfarne colaer. Det skulle desuden være næsten lydløst, og klare 20 millioner tryk pr. tast.

Apex 5 (artikelbilledet) er næppe så stille, da det er udstyret med hybridtaster, hvilket antagelig betyder, at det kombinerer mekanisk klik med membrankontakt. Bunden er lavet af aluminium i “flykvalitet”.

Pris og tilgængelighed
Alle tre nyheder er tilgængelige nu. Rival 3 koster 299 kr, Apex 3 fås til 849 kr., og Apex 5 koster 1.399 kr.

annonce

Læs også: Test af 5 gaming-tastaturer

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Test-abonnement
Gratis i en måned
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

Scroll til toppen