Et anderledes actionkamera

iON SnapCam er et lille kamera, som du kan have på kroppen hele tiden. Tryk en gang for foto, og to gange for video.

iON har med SnapCam skabt et kamera, du altid kan have på dig, og fange øjeblikke fra førstepersons-perspektiv. SnapCam er fladt og strømlinet, og det fæstnes direkte på tøjet med en klemme eller en magnet. Standby-tiden er hele syv dage, så du slipper for at oplade i tide og utide, hvis du ikke bruger det så meget.

Her er brugervenligheden altafgørende. Tryk én gang for at tage et stillbillede. To tryk giver video, og et swipe gør det muligt at streame trådløst direkte til en Wi-Fi- eller Bluetooth-tilsluttet enhed.

Opløsningen er begrænset til 720p og 30 billeder per sekund. Det er ikke helt HD, men godt nok til det meste. Og hvis kameraet er så brugervenligt, som det ser ud til, er det er trods alt vigtigere at have et kamera, som rent faktisk bliver brugt – i stedet for et high-end actionkamera, der bare ligger i en skuffe.

Stillbilleder lagres i en opløsning på 8 megapixel. Kameraet har plads til et microSD-kort, og desuden får du cloudlagring med 10 GB gratis lagerplads.

Standby-tiden er som nævnt en uge. Du kan du skyde to timers video eller fotografere 5.000 billeder på en enkelt opladning.

Prisen er ca. 1.300 kroner.

turascandinavia.com

Les videre
Exit mobile version