Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Digitalt badge med skærm

Med denne her behøver du kun et badge på jakken, da du kan erstatte billedet fra en app.

Skrevet af / 18/03/2016 - 13:27
Digitalt badge med skærm

Svenske Pins Collective har skabt verdens første digitale badge, med nål på bagsiden og display på forsiden. En 1,34″ LCD-skærm viser billeder og animationer, som du uploader fra en app på din telefon.

Kickstarterprojektet blev startet af Olof Sjöstedt i Stockholm, og de første badges vil blive lanceret i februar næste år.

Foto: Pins Collective
Foto: Pins Collective

Sjöstedt har etableret et samarbejde med kunstnere og illustratorer, der uploader billeder og værker til app’en, som, der lægger billeder på badget. Man kan vælge fra sine egne fotos, og ændre billedet på skærmen, når det er relevant.

Batteriets levetid er normeret til 75 timer, når der vises stillbilleder eller 2,5 timer med animationer eller gif-filer.

Her kan du læse mere om Pins Collectives Kickstarterkampagne, og sikre et badge for USD 49.

Foto: Pins Collective
Foto: Pins Collective

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk
Scroll to Top