TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Den kører endnu!

Det var solidt kram, de lavede hos Commodore. Polsk autoværksted har brugt sin C-64 uafbrudt i over 25 år!

forfatter
Publiceret 30/09/2016 - 12:02

Skal din computer have en i7-6700HQ-processor, eller en en i5’er nok til daglig brug? Og skal der 8 eller 16 GB i maskinen? Vi tester masser af computere for at hjælpe vore læsere med at gøre det rigtige valg, når der skal opgraderes.

Men mindre kan altså gøre det. På et autoværksted i Gdansk i Polen står der en tudsegammel Commodore 64-computer, der har været i uafbrudt brug 25 år i træk. Den er dækket af skidt, og en oversvømmelse har den også været ude for. Men den fortsætter trofast, år ud og år ind. Så hvorfor skifte ud, når udstyret fungerer?

Billedet, der må røre ethvert nørd-hjerte, er taget af polske Bartek Gatz i januar, og har siden fundet vej til Commodores (ja, de findes endnu!) amerikanske Facebook-side.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend