TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Chronos gør dit ur smart

Sæt Chronos på bagsiden af dit ur, så har du pludselig et smart(ere) ur.

forfatter
Publiceret 09/11/2015 - 15:44

Mange passionerede ur-entusiaster ville hellere dø end blive set med et smart-ur på armen. For dem kan Chronos være en løsning, som giver dem lidt smartfunktioner uden at gå på kompromis med designet.

Idéen er ikke ny. Blandt andre Montblanc og IWC har fremvist tillægselektronik, der giver smartfunktioner til eksisterende ure, men dette er lidt mere elegant.

Foto: Chronos
Foto: Chronos

Chronos løsning ligner et stor knapcellebatteri og sættes på bagsiden som vist. Det passer til de fleste armbåndsure på 33 mm i diameter, hvilket betyder, at det også passer på de fleste dameure.

Foto: Chronos
Foto: Chronos

Enheden er mindre end 3 mm tyk, og sættes fast som en sugekop på bagsiden. Den kan give dig valget advarsler om f.eks. nye beskeder, emails eller mødeaftaler.

Chronos sporer desuden dine aktiviteter som et træningsarmbånd, og der findes naturligvis en app, der giver dig overblik over og kontrol med indstillinger og underretninger.

Foto: Chronos
Foto: Chronos

Chronos genoplades trådløst og kører hele 36 timer på en opladning. Den er også stænktæt, men dog ikke vandtæt, og den kommunikerer med iPhones og Android-mobiler via Bluetooth.

Forudbestiller man Chronos, er prisen USD 99, men indtil videre er de skandinaviske lande ikke på listen over nationer, som Chronos sender til.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend