Canal Digital lancerer play-tjenesten GO på iPad

Satsningen starter med de mest populære kanaler og rulles trinvist ud i resten af 2015.

I dag har Canal Digital premiere på en helt ny app til iPad.  App’en åbner op for såvel live-tv som ugearkiv og on-demand tv.

Kunderne kan både hjemme og på farten se populære danske live-kanaler som DR1, DR2, Kanal 5 og Ramasjang. Hertil kommer internationale tv-kanaler fra BBC, History Channel, og Nat Geo Wild HD samt en række børnekanaler fra blandt andre Disney.

Adgang til C Mores film og serier
Samtidig får Canal Digitals C More kunder også on-demand adgang til alle film og serier fra C Mores arkiv af nye film og populære tv-serier fra blandt andre HBO, BBC og Warner Bros. Entertainment – herunder f.eks. Game of Thrones, den helt nye amerikanske tv-serie Gotham samt et stort katalog af BBC-produktioner som f.eks. alle afsnit af Kriminalkommissær Barnaby.

”Vores klare mål er at give vores kunder de bedste tv-oplevelser i knivskarp satellit-kvalitet på en nem og enkel måde. Nu er tiden kommet til at udvide tv-udbuddet til kunderne, så det også omfatter tv på tablets og mobil. Vi starter i dag ud på iPad med en række populære tv-kanaler og lancerer løbende flere kanaler med målet om at få rettigheder til de samme tv-kanaler, som vores kunder kan se på deres almindelige fjernsyn, ” siger Jarl Søderman, adm. direktør i Canal Digital Danmark.

Klar som TV Everywhere løsning i løbet af 2015
Play-tjenesten GO vil løbende blive udbygget med endnu flere tv-kanaler og On Demand indhold og skal i løbet af 2015 være klar som Canal Digitals TV Everywhere løsning. Det betyder, at tjenesten også vil blive tilgængelig på Android og mobil, ligesom der vil være endnu mere indhold – især målrettet børn, der kan downloades, tages med på farten og ses præcis, når det passer kunderne.

Fakta om Play-tjenesten Canal Digital GO på iPad:

Les videre
Exit mobile version