TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Black Ops 3 Lego-flammekaster!

Call of Duty-fan har bygget sin egen flammekaster i Lego. Og den virker!

forfatter
Publiceret 17/12/2015 - 12:44

Nogle spilfans er mere entusiastiske end andre. Og en af de vildeste må være YouTube-brugeren ZaziNombies, som har en fetish for bygge forskellige spilgadgets i lego.

Hvad synes du for eksempel om denne Purifier-flammekaster fra Call of Duty: Black Ops 3? Den har en længde på en meter, består af 1.200 Lego-klodser, og den løfter flammekastning til et nyt nørdniveau!

Flammekasteren bruges i Call of Duty: Black Ops 3 af karakteren "Firebreak". Foto: Treyarch
Flammekasteren bruges i Call of Duty: Black Ops 3 af karakteren “Firebreak”. Foto: Treyarch

Våbnet bruges i spillet af karakteren Firebreak, og i modsætning til spilversionen, som bare får fotoner til at oplyse skærmen, så skyder Lego-versionen med ægte flammer!

Se den herlige kreation i videoen herunder:

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend