TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Beskyt din oplader

Man tænker ikke over det, før det er for sent, men med denne skal til Mac-opladere kan man slippe for at døje med brudte kabler og ledningsspaghetti.

Den runde boks er et resultat lang tids erfaring med opladere. Kabler har en tendens til at vride sig og strækkes med kabelbrud som det værst tænkelige udfald. Kabelorganiseren fra Nøst Design løser både det problem og fungerer samtidig som oprulning af kablet til opladeren, så man kan nøjes med at rulle den længde ud, som der er brug for til at nå fra kontakten.

Foto: Nøst Design
Foto: Nøst Design

Den indkapsler opladeren til en Macbook, som vist, og beskytter både oplader og kabel. Kabelorganiseren er lavet i slagfast polykarbonat, og beskytter opladeren, hvis den falder ned fra skrivebordet.

Prisen på ca. 230 kroner må siges at være rimelig for et produkt, der ser ud til at være en nem, sikker og praktisk løsning for de af os, der har en Mac over alt.

Kabelorganiseren kan købes i de store elektronikkæder i Skandinavien fra november og man kan følge Nøst Design på Facebook.

Foto: Nøst Design
Foto: Nøst Design

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.