TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Avancerede Bluetooth-højttalere

Sony lancerer to kompakte Bluetooth-højttalere, som kobler sig til mobile enheder med en enkel berøring.

forfatter
Publiceret 29/01/2013 - 11:52

Sonys nye Bluetooth-højttalere SRS-BTX200 og SRS-BTX500 bruger nærfelts radiokommunikation (NFC) for at kunne tilslutte sig hurtigt og enkelt til bærbare enheder.

I Sonys tilfælde er det nok at lade mobilen eller tablet-computeren berøre højttaleren et lille øjeblik, så vil de automatisk blive parret via Bluetooth, således at du kan afspille musik trådløst.
SRS-BTX300_White-460x344
Højttalerne kan også benyttes til håndfri telefonsamtaler og har mulighed for at oplade mobilen via USB. De har henholdsvis 6 og 8 timers batteritid, og der medfølger egen bæretaske.

Kraftfuld lyd
Sony har lagt vægt på at give god lyd fra små og handy konstruktioner og bruger specielle højttalerelementer, fyldt med magnetisk væske, for at opnå større effekt. SRS-BTX300 har stereohøjttalere og 20 watt udgangseffekt, mens den større SRS-BTX500 har ekstra bashøjttalere og 40 watt udgangseffekt.
SRS-BTX500_phantom-460x279
Højttalerne blev først vist på CES-messen i Las Vegas og kommer til Danmark i april.

Priser:
SRS-BTX300: 1.500 kroner
SRS-BTX500: 2.300 kroner

Sony.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend