itemprop

Asus sætter hastighedsrekord på skærme

Svimlende hurtig 360 Hz i Full HD-opløsning.

Hvis du er træt af at se på den langsomme hakkende opdatering på din 240 Hz-skærm, så er Asus klar med afløseren.

ROG Swift 360Hz, som blev præsenteret på CES i går, klarer nemlig en opdateringshastighed på ikke mindre end 360 gange i sekundet. Det er verdensrekord, og burde være rigeligt til selv de mest ekstreme e-sportsatleter!

Som normalt på gaming-skærme er opløsningen ikke førsteprioritet. Den 24,5 tommer store skærm har “kun” Full HD (1920 x 1080) opløsning. Men det er sjældent et problem i 3D-spil.

For at dryppe en smule malurt i bægeret, så får du kun glæde af den ekstreme opdateringshastighed i de spil, der rent faktisk understøtter den. Mange spil har en såkaldt frame capping, altså en maksimumsgrænse på hastigheden. Den er typisk indført for at undgå fejl, hvor spilfiguren går gennem vægge i pauserne mellem spillets opdateringer. Og så kræver det selvfølgelig et lynhurtigt grafikkort at opnå den høje hastighed i det hele taget. Prisen har vi heller ikke set…

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

Scroll til toppen