Search
Generic filters

Apple Watch i ny udgave

Apple havde også et splinternyt Apple Watch med på scenen i San Francisco.

Selv om Apple Watch på ingen måde kan siges at have en succes, der tåler sammenligning med iPhone, er der stadig solgt en pæn bunke af dem. Faktisk er Apple Watch det næstbedst sælgende urmærke på kloden. Og der er sket på under to år.

Nu er Apple klar til at lave den første efterfølger. Ikke Apple Watch 2, men Apple Watch Series 2. Det blev afsløret ved Apple eventen i San Francisco onsdag aften, dansk tid.

Den nye model ligner sin forgænger, men inde i urkassen er det sket forbedringer. Der er selvfølgelig en ny processor, en såkaldt anden generations SiP (System in a package).

Displayet er blevet dobbelt så lysstærkt. Med 1.000 nits er det det stærkeste display fra Apple til dato.

Foto: Apple
Foto: Apple

Vandtæt til 50 meter
Som ventet i vores rygteoversigt er der nu indbygget GPS, til glæde for motionisterne, der kan lade mobilen blive liggende hjemme. Den mest interessante forbedring er dog, at uret nu er vandtæt. Og ikke bare IP-et-eller-andet-tæt, men et egentligt dykkerur. Apple Watch Series 2 er vandtæt til 50 meters dybde. Så du kan holde øje med din træning og bruges apps, selv om du befinder dig på bunden af verdens dybeste swimmingpool.

For ikke-dykkerne er det nye materiale måske lige så interessant. Uret kan nu fås i en keramikversion. Det er stærkere, end det lyder. Keramikkassen er faktisk fire gange hårdere end stål!

Det nye Apple Watch er, ligesom iPhone 7, til salg fra 16. september. Startprisen bliver USD 369.

Det gamle Apple Watch vil forsat blive solgt, nu under navnet Series 1, og det får samme, kraftigere processor som Series 2, men uden superskærm og vandtæthed.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Chat-funktionen, der fungerer på tværs af de to apps, bliver nu officielt gjort tilgængelig for alle brugere.
  Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nu.
  Frit valg på lyseffekter og fire forskellige optagekarakteristikker.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbejde med e-sportsmestrene i Astralis. Vil have gaming-hovedsæt klar til foråret.
  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Logitech StreamCam

  Vejl.pris 1599 kr Til hjemmearbejde og videodrømme

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.