Robuste kameraer

Det slanke Olympuskamera er frisket op til sæsonen med skarpere billede og flere kreative effekter.
forfatter

Tough Series fra Olympus er små kameraer, der tåler en hård behandling og kan tages med i bad. De hårdeste af dem kan du også dykke med. Det gælder også det nye TG-870.

Den lille lommekamera er mindre og billigere end testvinderen fra Olympus, TG-4, men er lige så robust. Kameraet er vandtæt ned til 15 meter, stødsikkert til 2,1 m faldhøjde, og det tåler op til 100 kg tryk. Kameraet er også støvtæt og frostsikkert ned til -10° C, og så længe det er over vandet, kan du fjernstyre dit kamera med din mobiltelefon via Wi-Fi og dele fotos på sociale medier med et par tryk på din mobilskærm.

Foto: Olympus
Foto: Olympus

Her får du også bredere vinkel på den integrerede zoom, der dækker over 21-105 mm, og den 180-graders vipbare selfieskærm giver dig mulighed for at tage perfekte undervands-selfies med med en stor hvidhaj i baggrunden.

Skærmen er skarpere end sin forgænger med 920.000 pixels, og for at gøre det lettere at tage selfies, har kameraet en udløserknap på fronten også.

Foto: Olympus
Foto: Olympus

Der er indbygget et større udvalg af kreative effekter end før, så du kan lege med forskellige udtryk i billederne.

Olympus Tough TG-870 lander på en pris omkring 2.400 kroner, når det er i butikkerne i løbet af april.

Foto: Olympus
Foto: Olympus

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også