TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløst Lumix systemkamera

Lumix GF6 er Panasonics mindste systemkamera rettet mod brugere, som kan lide at fotografere, og som har lyst til Wi-Fi og NFC.

forfatter
Publiceret 11/04/2013 - 13:32

For Lumix GF6 har både Wi-Fi og NFC indbygget. Med Wi-Fi kan man overføre billeder og video direkte til en smartphone eller tablet, og videre til Facebook, Instagram eller redigering og visning på en større skærm. NFC er også trådløs overførsel (nærfeltskommunikation), men ikke over Wi-Fi, i stedet kan NFC bruges til filoverførsel mellem to enheder, som begge har NFC indbygget, ved at de lægges over eller ved siden af hinanden for trådløs overførsel.

Det er også muligt trådløst at vise billeder fra kameraet direkte på et Panasonic Viera tv.

Kameraet har fået en stor vipbar og trykfølsom skærm med en million pixels, som kan vippes 180 grader, i såkaldt selvportrætmodus. Panasonic siger, at den nye skærm er 25 procent mere strømbesparende, har 20 procent bedre farvegengivelse og er 13 procent større end forrige model.

Lumix GF6 har også hybrid autofokus, som kombinerer fase- og kontrastbaseret fokus for hurtigere og mere præcis fokus under varierende lysforhold. Det har også et retoucheringsprogram, som gør det muligt at fjerne uønskede objekter i billederne, animationsprogram (Stop Motion), således at man kan lave animationsfilm ved at skyde korte sekvenser, som efterfølgende sættes sammen til en film.

En ny 16 MP billedsensor og processor skal give skarpere billeder med mindre billedstøj, og kameraet, som naturligvis kan skyde full 1080/50i HD-video, leveres i sort, hvid, brun eller rød, med en ny Lumix G 14-42 mm II zoom og er til salg fra slutningen af april.

Fakta:
– 16 MP CMOS mFT-format
– Ny7 Venus Engine billedprocessor
– Forbedret multiproces støjdæmpning
– Hybrid kontrastbaseret og fasestyret AF
– 1.04 MP vipbar 180-graders touchscreen
– DNLA, NFC og Wi-Fi-støtte for overførsel til Viera TV, smartphone, tablet
– Fjernbetjening af kamera fra tablet og mobil
– 160-12800 ISO (25600 udvidbar)
– Lukkertider 60-1/4000s
– Op til 4.2 bps skudhastighed
– 1920×1080/50i HD-video
– 64.8 x 111.2 x 38.4mm , 323 gram

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend