TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløs Canon-kompakt med touch-screen

For dem, der hellere vil have et lommekamera, er Powershot S110 endnu mindre end G15, men med mange af de samme funktioner. Og nogle ekstra.

forfatter
Publiceret 18/09/2012 - 11:55

PowerShot S110 er lille nok til at glide ned i lommen, men avanceret nok til at man ikke mangler noget. Kameraet er udstyret med Wi-Fi, som gør det muligt at overføre billeder trådløst til for eksempel Canons app CameraWindows, en smartphone eller en tablet-computer.
Med den trykfølsomme touch-skærm kan man ikke bare navigere i menuerne og bladre i billeder, men også vælge fokuspunkt og tage billeder med et tryk på skærmen. Faktisk meget praktisk. S110, som findes i hvid eller sort, har en 12 megapixels CMOS billedsensor (1/1,7-tommers overflade), optager video i full 1080 HD med stereolyd og kan selvfølgelig tage billeder i råfilformat, til efterbehandling senere.
Kameraet har en 5x zoom med 24-120mm brændvidde, og lysstyrke f2,0-5,9 objektivet er det samme som på S100, og den samme funktionsring omkring objektivet er videreført på S110.

Korte fakta PowerShot S110:
12,1 MP CMOS-sensor og HS System med DIGIC 5
24-120mm, f/2.0, 5x zoomobjektiv
4-trins intelligent billedstabilisator
Wi-Fi og GPS via mobil
Kontrolring på objektivet, fuldstændig manuel kontrol og RAW
Berøringsfølsom skærm på 7,5 cm (3,0″)
Film i full HD, HDMI-CEC
Højhastighedsserie-HQ
Smart Auto-program
Undervandshus (40 m) som ekstraudstyr

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend