Nyhed

Teaser sejt kamera

Se videoen, som antyder, at Olympus snart er klar med et endnu sejere kamera.
forfatter

For regelmæssige læsere kommer det nok ikke som nogen overraskelse, at Olympus retter sig mod det professionelle marked. Her tænker vi ikke kun på kameraer som OM-D-seriens E-M1 Mk II eller PEN-F, men også på de lysstærke objektiver, som de lancerede sidste år. Olympus’ kameraer findes selvfølgelig i andre varianter, såsom de slanke PEN E-PL9 og OMD EM10 III, men ingen af dem er lige så seje som dette.

(Foto: Olympus)

Kameraet, der danner silhuetten på billedet ovenfor, er antagelig Olympus’ nye flagskib. Et spejlløst eksprestog med høj skudtakt og ekstremt hurtig følgefokus.

Videoen nedenfor indikerer, at det kommende systemkamera er rettet mod sport og action, hvor skarpe billeder er det, fotograferne lever af. Så er kameraets skudtakt og autofokus vigtigere end opløsning og størrelse.

For alt tyder på, at kameraet – der ifølge rygterne skal hedde OM-D E-M1X – er rettet mere mod det professionelle marked end forbrugermarkedet.

Kameraet lanceret sandsynligvis den 24. januar. Hvor vi så ved mere om pris, skudtakt og fokussystem.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.