NYHED

Capture One Studio kan skræddersys.

Capture One Studio kan skræddersys.
forfatter

Danske Phase One tænkte på studiefotograferne, da de undfangede Capture One Studio. Softwaren skal gøre arbejdet lettere, og én licens kan bruges af flere i et studiemiljø.

Så er det muligt for flere at arbejde med programmet, som også skulle være meget tilpasningsdygtigt. Fotograferne kan selv vælge tilpasning af funktioner, så kun dem, der er nødvendige for opgaven, er synlige.

Det er også muligt at automatisere en lang række opgaver, såsom farvekorrigering og mange andre justeringer samt lagring til sidst.

Fotografer, der tager billeder til print eller web, kan arbejde med rudenet til layout og dele billederne med andre brugere på andre enheder.

Jobs kan også eksporteres til Photoshop, hvis andre skal have adgang til dem med Adobes værktøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.