Nyhed

Sigma 14mm F1.4 DG DN | A

Passer til Sony, Leica og Panasonics fuldformatkameraer.

Det nye Sigma 14mm F1.4 DG DN | A skal være fremragende til landskabs-, arkitektur- og astrofotografering. Både brændvidde og lysstyrke er i orden. Det er også vejrbestandigt, så der er ingen grund til at bekymre sig om regn.

Vidvinkelobjektivet passer til L-mount og Sonys fuldformatkameraer, og det kommer på markedet i slutningen af måneden.

Interessant nok leveres det med stativfæste, hvilket astrofotografer vil sætte pris på.

Foto: Sigma

Vidvinklen har en fokusring og en omskifter til AF/MF samt låsbar blændering og filterindsats på bagsiden af objektivet. Som man kan se på billederne, er det ikke muligt at sætte et filter på forsiden af objektivet.

Det har Sigmas HLA lineære motor (High-response Linear Actuator) samt 19 linseelementer i 15 grupper. Heriblandt et SLD-element, tre FLD-elementer og fire asfæriske elementer.

Foto: Sigma

Blænden har 11 afrundede lameller, og nærgrænsen er opgivet til 30 cm. Sigma-objektivet måler 101,4 mm i diameter, er 149,9 mm langt og vejer hele 1.170 gram. Ikke mindst takket være alt glasset og den omfattende vejrbestandighed.

Vejledende pris 12.500 kroner.

Foto: Sigma

 

Læs også Det allermindste full-frame-kamera Sigma fp L kan give dig de skarpeste billeder, du nogensinde har set. Alligevel er ikke sikkert, at det er kameraet for dig.
Les videre
Exit mobile version