Selfie-kamera med slankeeffekt

Her er kameraet, der gør dig tyndere og giver dig pænere hud.
Annonce
Annonce
forfatter

Det kommende Panasonic Lumix GX880 er et lille, spejlløst systemkamera med en touch-skærm, der kan vippes 180 grader, så det er lettere at tage selfies.

Kameraet er en opgradering af Lumix GX800, som vi tidligere har testet, men GX880 har fået lidt flere funktioner. Det har den samme kompakte 12-32 mm zoom og de samme grundlæggende funktioner.

(Foto: Panasonic)

Fremkald billederne selv

Det har også den samme 16 megapixel billedsensor med 4K-video og Panasonics 4K Foto-funktion, hvor du kan gemme et stillbillede fra en billedstrøm på 30 fps i 8 megapixel opløsning.

Desuden kan man fokusere på flere punkter på motivet og sætte sammen til ét billede, såkaldt Focus Stacking, ligesom det har Post Focus og Light Composition for dem, der gerne vil eksperimentere.

Kameraet har også kreative filtre, der kan lægges på billederne, kaldet Photo Style – inklusive L. Monochrome (sort-hvid) – og du kan endda “fremkalde” raw-filer i kameraet.

(Foto: Panasonic)

Slankekamera

Desuden er der funktioner som Soft Skin, der glatter huden, Defocusing, der giver blødere fokus, og slankeeffekt (!), der kan bruges på selfies og portrætter. Og billederne kan retoucheres i kameraet.

GX880 skal også kunne tage bedre billeder af mennesker i mørke omgivelser. To eksponeringer, en af forgrunden og en af baggrunden, sættes sammen til ét foto for at få personerne på billedet til at ses bedre.

Autofokusresponsen er opgivet til 0,07 sekunder, og kameraet skal kunne tage billedserier med 5 fps i fuld opløsning – med autofokus på hvert billede.

Lumix GX880 bliver tilgængeligt i sølvgrå, sort eller grå og brun, til 4.499 kroner med den viste 12-32 mm zoom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også

Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
JBL fejrer 75 år med jubilæumsmodellen L100 Classic 75 og den nye retro-forstærker SA750. We wanna rock!
Dårligt batteri på Sonos Move? Nu kan du skifte det selv.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.