NYHED

Selfie-kamera med slankeeffekt

Her er kameraet, der gør dig tyndere og giver dig pænere hud.
forfatter

Det kommende Panasonic Lumix GX880 er et lille, spejlløst systemkamera med en touch-skærm, der kan vippes 180 grader, så det er lettere at tage selfies.

Kameraet er en opgradering af Lumix GX800, som vi tidligere har testet, men GX880 har fået lidt flere funktioner. Det har den samme kompakte 12-32 mm zoom og de samme grundlæggende funktioner.

(Foto: Panasonic)

Fremkald billederne selv

Det har også den samme 16 megapixel billedsensor med 4K-video og Panasonics 4K Foto-funktion, hvor du kan gemme et stillbillede fra en billedstrøm på 30 fps i 8 megapixel opløsning.

Desuden kan man fokusere på flere punkter på motivet og sætte sammen til ét billede, såkaldt Focus Stacking, ligesom det har Post Focus og Light Composition for dem, der gerne vil eksperimentere.

Kameraet har også kreative filtre, der kan lægges på billederne, kaldet Photo Style – inklusive L. Monochrome (sort-hvid) – og du kan endda “fremkalde” raw-filer i kameraet.

(Foto: Panasonic)

Slankekamera

Desuden er der funktioner som Soft Skin, der glatter huden, Defocusing, der giver blødere fokus, og slankeeffekt (!), der kan bruges på selfies og portrætter. Og billederne kan retoucheres i kameraet.

GX880 skal også kunne tage bedre billeder af mennesker i mørke omgivelser. To eksponeringer, en af forgrunden og en af baggrunden, sættes sammen til ét foto for at få personerne på billedet til at ses bedre.

Autofokusresponsen er opgivet til 0,07 sekunder, og kameraet skal kunne tage billedserier med 5 fps i fuld opløsning – med autofokus på hvert billede.

Lumix GX880 bliver tilgængeligt i sølvgrå, sort eller grå og brun, til 4.499 kroner med den viste 12-32 mm zoom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.