TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Retina-version af Photoshop

Billedredigering er perfekt til Apples knivskarpe Retina-skærm, og Adobe er snart klar med Retina-støtte i Photoshop.

forfatter
Publiceret 29/11/2012 - 14:47

Retina er Apple-sprog for ekstra højopløst skærm. Du finder Retina-skærme på iPhone og iPad, men også på Apples bærbare MacBook Pro. I 13 og 15-tommers udgaver.

Her kan du læse testen af MacBook Pro med 15-tommers Retina-skærm.

En Retina-skærm, som denne, har en pixeltæthed på 220 punkter per tomme. I praksis betyder det, at du ikke ser pixels på skærmen, alt ser i stedet sømløst ud.

Hvis denne video skal lægges til grund, ser det ud til, at Adobe lancerer støtte for Retina-skærme 11. december. På Adobes Create Now Live event. Som også indeholder præsentationer af arbejdsflowet i Creative Cloud, blandt andet.

Adobes billedredigeringspakke, Lightroom 4, er allerede opgraderet til at støtte Retina-opløsningen, nu er det snart Photoshop CS6´s tur.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend