TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
NYHED

Rejsezoom fra Tamron

Den nye 35-150 mm zoom er tilpasset full-frame-kameraer.

Den har næsten alt, den nye Tamron-zoom. Med 35-150 mm brændvidde og en lysstyrke på f/2.8-4.0 er den kompakte zoom et godt valg som allround- og rejseobjektiv.

Objektivet er tilpasset Canons og Nikons full-frame-kameraer, men kan også bruges på f.eks. Nikon D7500 med APS-C-format. Så bliver brændvidden 53-225 mm – eller 56-240 mm på Canon EOS 80D.

På full-frame-kameraer dækker det alt fra moderat vidvinkel til kort tele. Det gør det velegnet til alt fra gadefotografering til portrætter.

(Foto: Tamron)

Optisk billedstabilisering

Objektivet har fem trins optisk billedstabilisering indbygget og to processorer til at styre autofokus og billedstabilisering (VC, Vibration Compensation).

Tamron anvender en OSD-mikromotor (Optimeret Silent Drive) til at give hurtig, støjsvag og præcis autofokus, og den opgivne nærgrænse er 45 cm over hele brændviddeområdet. Tilsvarende en forstørrelse på 0,27x, altså 1:3,7 på tele.

Objektivet er også vejrbeskyttet med gummiforseglinger, der forhindrer fugt og støv i at trænge ind, og det forreste linse-element har en fluorbelægning, der er fedt- og vandafvisende og gør det nemt at holde rent.

Tamron-objektivet kan bruges sammen med Tamrons Tap-in Console, der kobles til en PC, når man vil opdatere objektivets firmware og finjustere autofokus og billedstabilisering.

(Foto: Tamron)

Pris og tilgængelighed

Objektivet kommer først med Nikon-fatning i begyndelsen af ​​juni, efterfulgt af en Canon-version en måned senere.

Prisen bliver ca. 7.000 kroner.

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Lyd & Billede