TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Redigeringsskærm til fotografer

Wacom Cintiq 13HD er ikke nogen tablet. I stedet er det en 13-tommers skærm til fotografer, som skal redigere billeder.

forfatter
Publiceret 02/04/2013 - 14:08

Wacom har allerede en meget større redigeringsskærm, en 22 og en 24-tommer, den langt mindre Cintiq 13HD er mere håndterbar. Og ikke mindst meget billigere. Skærmen er trykfølsom og leveres med Wacoms Pro Pen, som man bruger i stedet for mus, når man skal retouchere og efterbehandle billeder.

Skærmen kan stilles i en komfortabel position, og så bruger man pennen til redigering. Opløsningen er full HD på 1920 x 1080 punkter med 16,7 millioner farver, og med knapperne på siden, og den programmerbare pen, kan man vælge redigeringsfunktion og efterbehandle billeder ned til et detailniveau, ingen tablet kan opvise magen til.

Cintiq 13HD tilsluttes en Mac eller pc med for eksempel Photoshop installeret, og så bruger man pennen direkte på skærmbilledet af det fotografi, man skal arbejde med.

Cintiq 13HD er prissat til drøje 7.000 kroner hos de forhandlere, der fører den i Danmark.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend