Nyhed

Proffe udskrifter

Lav dine egne billeder i gallerikvalitet
forfatter

Det er ikke sandt, at alle billeder havner på sociale medier. Ifølge en undersøgelse foretaget af elektronikbrancheforeningen i Norge laver mange enten udskrifter derhjemme eller bestiller hos fotobutikken eller på nettet.

Vi må medgive, at det er noget ganske andet at se et billede i glas og ramme på væggen end på en mobilskærm.

Alle kan naturligvis lave deres egne udskrifter og hænge dem på væggen, men det er en fordel med noget bedre end en enkel multifunktionsprinter med to farvepatroner.

Det sker desuden, at man har brug for noget større end A4-format, og da må man lidt op i pris og størrelse. Det er her, Canons nye fotoprinter imagePrograf Pro 300 kommer ind i billedet. Den er relativt kompakt til at kunne skrive ud i A3+ format og bruger Canons pigmenterede Lucia Pro blæksystem, fordelt på ni blækpatroner med Chroma Optimizer og en selvstændig blækpatron med matsort blæk.

Canon siger, at imagePrograf Pro 300 er optimaliseret til farve- og sort-hvid-udskrifter, og printeren, som også kan udskrive fra mobil og tablet, kan desuden styres med knapper ved siden af farveskærmen og fra computeren.

Den kan også udskrive panoramabilleder og leveres med Canon Professional Print & Layout, som er et selvstændigt program til at styre udskrifterne fra printeren.

Canon-printeren er prissat til ca. 6.500 kroner og er tilgængelig i august 2020.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.