Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Praktisk lommestativ

Når man har brug for et stativ, ligger det som regel derhjemme. Manfrotto Pixi er lille nok til altid at være med og perfekt til hybridkameraer.

Skrevet af / 04/06/2013 - 12:27
Praktisk lommestativ

Et kamerastativ er blandt det nyttigste tilbehør, man kan have. Så kan man fotografere i al slags lys og alligevel få skarpe billeder uden bevægelsesuskarphed. Men desværre er de fleste stativer så store og tunge, at de kun er for specielt interesserede. Derfor bliver de ofte liggende hjemme, når man tager kameraet med på tur.

Det lille Pixi-stativ fra Manfrotto er bare 18,5 cm, når det er klappet sammen og vejer 230 gram. Dermed kan det få plads i tasken eller jakkelommen. Kuglehovedet kan vendes og løsnes med en knap på siden.

Montaggio_3

Stativet er egnet til kompaktkameraer, kompakte systemkameraer og små spejlreflekser med totalvægt op til 1 kilo. Som man kan se af billeder herunder, er der også et praktisk håndgreb, når man for eksempel laver videooptagelser.

Pixi er tilgængelig til sommer til 25 Euro eller omkring 200 kroner.

MTPIXIB_highlight_03

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Denne 6K-skærm savler vi over!

Kompakt kamera til vlogging

Leica Q3 med triple resolution

Fuji-kamera tilføjer videoblogging

Canon sænker prisen med EOS R100

Kompakt kamera til bloggere

Scroll to Top