TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Praktisk lommestativ

Når man har brug for et stativ, ligger det som regel derhjemme. Manfrotto Pixi er lille nok til altid at være med og perfekt til hybridkameraer.

forfatter
Publiceret 04/06/2013 - 12:27

Et kamerastativ er blandt det nyttigste tilbehør, man kan have. Så kan man fotografere i al slags lys og alligevel få skarpe billeder uden bevægelsesuskarphed. Men desværre er de fleste stativer så store og tunge, at de kun er for specielt interesserede. Derfor bliver de ofte liggende hjemme, når man tager kameraet med på tur.

Det lille Pixi-stativ fra Manfrotto er bare 18,5 cm, når det er klappet sammen og vejer 230 gram. Dermed kan det få plads i tasken eller jakkelommen. Kuglehovedet kan vendes og løsnes med en knap på siden.

Montaggio_3

Stativet er egnet til kompaktkameraer, kompakte systemkameraer og små spejlreflekser med totalvægt op til 1 kilo. Som man kan se af billeder herunder, er der også et praktisk håndgreb, når man for eksempel laver videooptagelser.

Pixi er tilgængelig til sommer til 25 Euro eller omkring 200 kroner.

MTPIXIB_highlight_03

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend