TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Praktisk kamerarem

Hvis du ikke har prøvet at bære kameraet vendt på hovedet og diagonalt, har du chancen med UltraFit Sling Strap fra Joby.

forfatter
Publiceret 04/12/2012 - 12:48

Joby er bedst kendt for deres fleksible Gorillapod stativer. Du ved, dem der kan bøjes, strækkes og fastgøres på de fleste objekter. Nu er de klar med nok et praktisk kameratilbehør, UltraFit Sling Strap. Til knapt 400 kroner.

En længere og bredere kamerarem, som du bærer diagonalt, med kameraet hængende nedad. Og fastgjort i stativgevindet på undersiden.Foruden at det giver dig lynhurtig adgang til kameraet, er det også en langt mere komfortabel og sikker måde at bære kameraet på. Særlig et stort og tungt kamera.

UltraFit Sling Strap findes til mænd og kvinder og har en hurtigstramning af remmen, som er placeret foran, således at man hurtigt selv kan regulere længden.Selve remmen er vævet i et blødt og stærkt stof, som kan modstå meget og stadig være komfortabel i brug. Den øvre del af UltraFit Sling Strap, som hviler på skulderen, er bredere og skal fordele vægten godt.Monteringsskruen er monteret i et kugleleje, som er kapslet ind i et glasfiberforstærket hylster, således at kameraet kan snurre rundt om sin egen akse, når det er nødvendigt, og man kan nemt finde en komfortabel og sikker måde at bære kameraet på, når man ikke fotograferer.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend