TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Polaroid lancerer Android-kamera

Rygterne er sande. Polaroid vil lancere et kompakt Android-baseret systemkamere, og det kommer i 2013.

forfatter
Publiceret 02/01/2013 - 12:40

Polaroids øjebliksbilleder er historie, selv om man enkelte steder kan få fat på nogle modeller, som laver papirkopier. Tidligere har vi skrevet om SC1630, et Android-baseret kompaktkamera, som blev lanceret på CES i Las Vegas i januar 2012.

Kameraet har vi siden ikke set noget til. Dermed blev Nikon Coolpix S800c det første kamera med Android, som faktisk er til salg. Sammen med Samsung Galaxy Camera, som også er et Android-baseret kompaktkamera.

Nu er det bekræftet, at Polaroid skal lancere et kamera baseret på Android 4, denne gang må vi håbe, det bliver en realitet, for ifølge Imaging Resource bekræfter Polaroid-chefen Scott Hardy, at kameraet vil blive vist på CES i januar 2013.

”Der vil blive lanceret et Android-baseret kamera med udskiftelig optik fra Polaroid på CES 2013”, siger han.

Ifølge Imaging Resources kilder, vil det spejlløse systemkamera blive kaldt IM1836, have en 18-megapixels billedsensor, 3,5-tommers trykfølsom skærm og vil altså blive baseret på Android version 4 også kendt som Ice Cream Sandwich.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend