Øjeblikskameraet fra Polaroid er forsinket

Alle, som savner Polaroid-kameraets øjebliksbilleder, kan snart igen dele billeder. Både fysisk og på nettet.

Ventetiden er snart ovre. Polaroid Socialmatic er forsinket, men i følge amazon.com er det klar til udsendelse fra 1. januar 2015. Kameraet har en stor 4,5″ touchskærm og 14 MP billedsensor. Det smarte ved Socialmatic er, at man kan “fremkalde” billeder i 5 x 7,6 cm store udskrifter, og man kan uploade billeder på nettet (Facebook, Instagram og Twitter), eftersom kameraet har Wi-Fi indbygget. GPS er der også til logning af de steder, hvor billederne blev taget.

Papirbillederne har dækpapir på bagsiden, som kan taget af, så man kan klæbe dem op, og papiret leveres i kartoner med 80 ark. Socialmatic fungerer stort set som et normalt kompaktkamera, men det har også et 2 MP frontkamera på skærmsiden til selfies. Billeder kan udskrives med det samme, polaroid-style. Eller via en printer på samme trådløse netværk.

Polaroid Socialmatic bliver ikke særlig dyrt. Prisen er USD 300 plus fragt og moms. Og det er ikke ilde for et kamera, som både er et anstændigt kompaktkamera (uden zoom), er trådløst, og kan skrive ud både fra papirkassetter og dele billeder på nettet.

Les videre
Exit mobile version