TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Panasonic opgraderer testvindere

Panasonic har givet kompaktkameraerne en opgradering, fra det vandtætte FT5 med wi-fi til den kritikerroste Lumix TZ-serie.

forfatter
Publiceret 08/01/2013 - 03:22

Det vandtætte og stødsikre FT4 er et af de bedste kameraer i sin klasse. Men nu er efterfølgeren på vej. FT5 er vandtæt ned til 12 meter, tåler 10 minusgrader samt fald fra to meter. Det kan naturligvis optage video, i full 1080p/50fps HD-kvalitet og har integreret GPS, som logger, hvor billederne er taget.

Ikke nok med det, Lumix FT5 er udstyret med trådløs overførsel af billeder til pc eller smartphone, og det har også NFC – ligesom mange smartphones også har det i dag – hvilket gør det muligt at overføre data direkte og trådløst mellem to enheder, som holdes tæt indtil hinanden.

For øvrigt har FT5 fået en 16 megapixel billedsensor og 9,3 x zoom fra 24 mm vidvinkel med integreret billedstabilisator.

For de, der ikke behøver et vandtæt kamera, men foretrækker mere zoom i et kamera, som passer i lommen, er Lumix TZ40 et alternativ. Efterfølgeren til testvinderen T30 kommer i flere farver og har 20 x optisk zoom fra 24 mm vidvinkel.Det har også GPS, trykfølsom skærm og integreret wi-fi til trådløs overførsel af billeder, 16 megapixel billedsensor og full 1080 HD-videooptagelse.

Kameraet kan også styres med en Lumix App på tablet eller smartphone. Og da kan man se søgerbilledet på mobilskærmen. Praktisk, hvis man har behov for at placere kameraet et andet sted og bruge mobilen som fjernbetjening.

En enklere udgave, kaldet TZ35, uden wi-fi og med 16 megapixel kommer også til foråret.

Det samme gør Lumix XS1, som er et 14 mm tyndt og let kamera til alment brug, med 16 megapixels og 5 x optisk zoom fra 24 mm.

Kameraet skyder video i 720p HD-kvalitet, så hvis man vil have full HD, bør man hellere vælge Lumix SZ9 på billedet herunder.Så får man også 10 x optisk zoom fra 25 mm vidvinkel, 10 billeder/s skudhastighed og trådløs wi-fi tilslutning.

Priserne på de nye modeller er ikke kendte, men vi opdaterer artiklen, når vi har danske priser.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend